NOU ! MARA DESIGN va sta la dispozitie cu servicii de personalizare sacose din hartie, intr-o variata gama dimensionala.
Sacosele pot fi cu maner rasucit din hartie, cu maner interior plat sau fara maner, pe hartie alba, colorata sau naturala.
Pentru o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati.
Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare neconventional pe orice suprafata plana. Serigrafia este folosita pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii, agende, calendare, etc.
Textilele, lemnul, metalul, plasticul, pielea, hartia si sticla sunt numai cateva dintre suporturile posibile pentru imprimat.
Avantajele imprimarii serigrafice sunt urmatoarele: imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.
De la imprimarea unui simplu rand de text pe o bricheta, pix sau srumiera pana la reproducerea in policromie a unor lucrari de arta, serigrafia acopera o gama foarte larga de aplicatii; avantajul major, fata de metodele traditionale de imprimare, il constituie posibilitatea imprimarii (cu usurinta) pe suporturi extrem de diverse: hartie, PVC, nylon, textile, sticla-portelan, metal, lemn, cauciuc, piele, s.a.m.d.
Se pot personaliza diverse obiecte promotionale: pixuri, brichete, agende, calendare, sacose din hartie, tricouri si materiale textile.